Soccernews

.

DIENST

Content creatie

Copywriting

Social Media beheer

KLANT

Telico b.v.

DOORLOOPTIJD

Onbepaalde tijd

De grootste voetbalnieuws site van Nederland

Soccernews.nl is met zijn tienduizende bezoekers per dag de grootste voetbalnieuws site van Nederland. Elke dag verschijnen er tientallen nieuwe artikelen, geschreven door een groot en sportief team, online over alles wat met voetbal te maken heeft.

Transfergeruchten, exclusieve interviews, stellingen, analyses, statistieken en ga zo nog maar even door. B-Visual is gevraagd de website door te vertalen naar een aantal social media platformen, om zo een nog groter bereik te generen en de passie voor het voetbal te vergroten!

Voetbalnieuws brengen op een unieke manier

Er zijn natuurlijk honderden voetbalgerelateerde social media pagina's binnen Nederland en België. Om daarin uit te blinken, moesten we iets verzinnen waardoor mensen een reden hebben om het account te gaan volgen. Of het nou een transfergerucht is en we de desbetreffende speler in het shirt van zijn toekomstige club hijsen, of even stil staan bij de weergaloze statistieken van een speler, we maken elke post met passie en nemen daarvoor de tijd, om zo exclusieve content te ontwerpen en het account te lagen groeien.

Een totale following van 1M+

Door de jaren heen heeft de samenwerking tussen Telinco en B-Visual al veel mooie dingen mogen bereiken! Zo worden onze posts dagelijks door honderdduizenden mensen bekeken, groeien we snel in het aantal volgers en doen we er alles aan om de engagement ratio zo hoog mogelijk te houden.

Doordat we deze doelen steeds maar kunnen verleggen en behalen, zitten we nu al in ons vierde jaar als samenwerkende partijen!