Healthy Socks

.

DIENST

Branding

Content creatie

KLANT

Healthy Socks

DOORLOOPTIJD

Onbepaalde tijd

Dè vrolijkste sokken voor de medische sector

Wanneer iedereen in dezelfde outfit rondloopt, hoe onderscheid je jezelf dan nog van je collega's in de zorg? Precies! Met een paar vrolijke sokken aan je voeten.
Sokken zijn het enige kledingstuk in de zorg waarmee je jezelf qua werkoutfit kan onderscheiden. Met dit gegeven kwam Healthy Socks tot stand.

De missie was gelijk duidelijk: meer kleur en vrolijkheid in de zorg en daarmee ook erkenning en herkenning creëren voor zijn vak en mede zorg professionals. Of je nou arts, medewerker of schoonmaker bent, met het dragen van Healthy Socks laat je zien dat jij trots bent op de zorgsector.

Branding voor al ons zorgpersoneel

Samen met Healthy Socks hebben wij het merk volledig opgebouwd. Beginnend met het ontwerp van het logo, vervolgens de sokken zelf om te eindigen met de productverpakkingen.

Samen hebben we al meer dan twintig unieke sokken op de markt gebracht en lopen er al honderden mensen met deze kleurrijke en vrolijke Healthy Socks!

Jouw eigen medische sok

Wat Healthy Socks ook uniek maakt in zijn soort, is dat je de mogelijkheid hebt om zelf te sokken te laten ontwerpen! Healthy Socks zijn ideaal als promotiemateriaal voor op bijvoorbeeld congressen of andere (zorggerelateerde) gelegenheden.

Wij van B-Visual denken hierin mee om samen met Healthy Socks en de klant tot het perfecte eindresultaat te komen.