Glitterpiet

.

DIENST

Content creatie

Social Media beheer

Branding

KLANT

Glitterpiet

DOORLOOPTIJD

3-4 weken

Pieten zijn goud waard!

Glitterpiet is de vrolijke en betoverende vriend van Sinterklaas. Kleurrijk en bijzonder, want de sprankelende glitters maken het Sinterklaassprookje extra magisch! Een tot de verbeelding sprekend verhaal dat door ouders op kinderen wordt doorgegeven en waar kinderen maar al te graag in willen geloven.

De glitterpieten zien er sprankelend, vrolijk en kleurrijk uit! Ze hebben alles in huis om een glimlach op de gezichten van de kinderen te toveren!

De vrolijke en betoverende vriend van Sinterklaas

De oplossing die heel hard nodig is om de traditie rondom Sinterklaas te kunnen veiligstellen voor de toekomst is gevonden. De Glitterpieten! In 2020 zijn we begonnen met op opzetten van dit magische feest.

Aan B-Visual de opdracht om Glitterpiet ook echt op de kaart te gaan zetten met een aantal uitingen. Zo hebben we een branding opgezet, de Socials verzorgd en een sprankelende poster ontworpen!

Een verbindende rol

Omdat niemand aanstoot kán nemen aan deze schmink-optie. De link naar de slavernij is volledig verdwenen. De bestaande Pieten-pakken blijven gewoon intact, maar dan natuurlijk zonder de pruiken, kragen en oorbellen. De Glitter Pieten zijn kleurrijk en magisch en dús extra aantrekkelijk voor kinderen.

De glitterschmink kan gedeeltelijk of compleet dekkend opgebracht worden waardoor de Pieten weer ouderwets onherkenbaar zijn. De kleuren zijn naar eigen smaak in te vullen en dús aan te passen aan bijvoorbeeld stad/vereniging/bedrijf.