Your Creators.

Een compact, jong & getalenteerd team

Iedereen draagt zijn eigen steentje bij aan B-Visual. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten, wat ervoor zorgt dat B-Visual snel groeiende is en de ambities waar kan maken. Met dit ambitieus, resultaatgericht en energiek team willen we elke dag het verschil maken. Iets met there's no I in team, je kent het wel.

Bas

.
Founder | Graphic Design

Mijn naam is Bas, ik ben 25 jaar en de founder van B-Visual! Ik heb een passie voor grafisch design en alles wat daarbij komt kijken. Als ik niet aan het werk ben vind je mij vaak in de sportschool, liggend op de bank kijkende naar voetbal of ergens op het terras/discotheek. Ook vind ik het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en lekker te kunnen netwerken!

Nienke

.
Graphic Design | Concepting

Mijn naam is Nienke, ik ben 25 jaar en werkzaam bij B-Visual! Het liefst ben ik de hele dag creatief bezig, zowel fysiek als digitaal. Naast mijn werk bij B-Visual ben ik veel in de turnhal te vinden en werk ik in de horeca. Dat verdiende geld wordt grotendeels besteedt aan winkelen en lekker terrassen met vriendinnen.

Rick

.
Web Development | Graphic Design

Mijn naam is Rick, ik ben een 23-jarige student, eigenaar van Creatic Media en werk op freelance basis bij B-Visual! Daarnaast studeer ik HBO communicatie en multimedia design. Hiermee wil ik mijn kennis op het gebied van vormgeving verder uitbreiden. Ik vind het heerlijk om te koken/bakken, een serie/film te kijken en te sporten.

Our Headquarters.

Onze headquarters is gevestigd vlak langs de A2 en A59 aan de Bruistensingel 400 in 's-Hertogenbosch. Hier werkt ons team dagelijks om de wereld grafisch gezien steeds een stukje mooier te maken!

Gelegen in de inspirerende omgeving van MyOffice, compleet verzorgt met catering, waar we ons al snel thuis voelden met de haast huiselijke sfeer en de Brabantse gastvrijheid.