Café Hulsman

.

DIENST

Content creatie

KLANT

Cafe Hulsman

DOORLOOPTIJD

1-2 weken

Het Vastelaovend Zòmmer Festival

In samenwerking met Roojse Hofkapel organiseert Cafe Hulsman een Zomer Carnaval Festival! Helaas kon Carnaval in het jaar 2021 niet doorgaan vanwege Corona, en dus heeft Cafe Hulsman het opgeschoven naar de zomer!

Een carnavalsfeest in het Limburgse Venray wat voor iedereen toegankelijk is met een echte zomerse, maar vooral gezellige carnavalsfeer. Gastoptredens van diverse artiesten, iedereen verkleed en dat in de heerlijke zon.

Hét carnavalsfeest van het zuiden

Carnaval is (helemaal in Limburg) natuurlijk hét feest van het jaar! Extra vervelend dat dit feest vanwege Corona niet door kon gaan. Toch heeft Cafe Hulsman hier een oplossing voor bedacht en het feest verschoven naar de zomer, met de hoop dat dat er dan meer mogelijk is. Aan ons de opdracht om hier publiek voor te trekken!

B-Visual heeft hiervoor zowel een digitale als een analoge poster ontworpen. De poster moest kleurrijk zijn, maar vooral een zomerse en frisse uitstraling krijgen. Dit hebben we gerealiseerd door veel strand en tropische elementen erin te verwerken, gecombineerd met een